Количка
0 артикула
 
Промоции
 
Препоръчваме ви
 

Кабели

Силови кабели за ел.мотори
Силови кабели за ел.мотори
Сортирай по:
Серво кабел JR 60см
Серво кабел JR 60см
998017
1.30лв
Серво кабел (JR Type) 90см
Серво кабел (JR Type) 90см
L-SE-JR90
2.50лв  
Серво кабел (JR Type) 120см
Серво кабел (JR Type) 120см
L-SE-JR120
3.00лв
Серво кабел (Futaba Type) 90см
Серво кабел (Futaba Type) 90см
L-SE-Fu90
2.50лв  
Серво кабел (Futaba Type)  120см
Серво кабел (Futaba Type) 120см
L-SE-Fu120
3.00лв  
Ключе 300мм.Futaba
Ключе 300мм.Futaba
600043
4.00лв
Universal Charging Cable •gold
Universal Charging Cable •gold
600042
34.80лв  
Balancer Extention Cable XH 5S 30cm.
Balancer Extention Cable XH 5S 30cm.
600237
4.00лв  
Y-кабел Futaba 15см.
Y-кабел Futaba 15см.
20047825
2.30лв
Серво кабел-удължител 15см.(Futaba)
Серво кабел-удължител 15см.(Futaba)
20047665
1.30лв  
Серво кабел-удължител 15см.(JR)
Серво кабел-удължител 15см.(JR)
20015640
1.40лв  
Серво кабел-удължител 15см.(Futaba)
Серво кабел-удължител 15см.(Futaba)
20047689
1.40лв  
Серво кабел-удължител 30см.(Futaba)
Серво кабел-удължител 30см.(Futaba)
20034771
1.50лв  
 Kабел 30см.(JR) М+М
Kабел 30см.(JR) М+М
20098131
1.50лв  
Серво кабел-удължител 60см.(Futaba)
Серво кабел-удължител 60см.(Futaba)
20006310
2.20лв  
Серво кабел-удължител 60см.(JR)
Серво кабел-удължител 60см.(JR)
20007621
2.20лв  
Серво кабел-удължител 90см.(Futaba)
Серво кабел-удължител 90см.(Futaba)
20020781
2.50лв  
Серво кабел 30см.Futaba-M
Серво кабел 30см.Futaba-M
20047733
1.00лв  
Серво кабел 30см.Futaba-F
Серво кабел 30см.Futaba-F
20047740
1.00лв  
Серво кабел 20см.JR-M
Серво кабел 20см.JR-M
20009946
1.00лв